WEDSTRIJD C. I. Bolderberg - I.S.T. Cocoon Ham  8 - 5  (4-1)

DATUM 12-04-2004  19:00

DOELPUNTEN 3‘ (0-1) goal Chris Witters, 5‘ (1-1), 13‘ (2-1), 20‘ (3-1), 22‘ (4-1), 33’ (4-2) goal Ivan Cools, 36’ (4-3) goal Patrick Van Beeck, 37‘ (5-3), 38‘ (6-3), 40‘ (6-4) goal Dirk Vonckx, 42‘ (7-4), 47‘ (8-4), 48‘ (8-5) goal Pieter Terryn, assist Ivan Cools

VERSLAG IST start uitmuntend. Eerste aktie van Chris die met bal om zijn verdediger draait en met zijn rechter laag in de linksbenedenhoek scoort. De rest van de eerste helft is het enkel CI die scoort. Het wordt 4-1 als ruststand. In de tweede helft laat IST zien dat ze zich nog niet gewonnen geven, tot ongenoegen van CI. Vrij vroeg in deze tweede helft moet Chris van het veld gedragen worden. Een CI speler heeft hem een vieze elleboogstoot in de borststreek gegeven. Chris zal door deze onnodige aktie van de tegenspeler niet meer aktief kunnen zijn. IST neemt sportieve wraak. Héél mooi, het wordt door twee shots op goal 4-3. Doordat IST geen wisselspeler meer heeft is het duidelijk dat de fysiek parten gaat spelen. En inderdaad, door moeheid van enkele IST spelers worden er verdedigende fouten gemaakt, het wordt al vlug 6-3. Dirk kan nog milderen met een shot : 6-4. Na 7-4 en 8-4 wordt de wedstrijd afgesloten met de mooiste goal van de avond. Schitterend kombinatiespel van Ivan en Pieter resulteert naar een eindstand 8-5. Met een volledige ploeg had IST hier kunnen winnen, zonder twijfel.